<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46768" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Принц Чарлз ще издържа Хари и Меган в продължение на година

21 Януари 2020
0 161

Принц Чарлз възнамерява да поеме разходите на своя син принц Хари и на семейство му в продължение на година, съобщава вестник "Телеграф", цитиран от NOVA.

 

 

ХАРИ И МЕГАН ОБЯВИХА, ЧЕ СЕ ОТТЕГЛЯТ ОТ КРАЛСКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ИСКАТ ДА РАБОТЯТ

 

Според изданието издръжката ще се осъществява от личните средства на Чарлз, а не от доходите, които той всяка година получава от херцогството Корнуол. Именно от тези пари по традиция се покриват разходите на наследника на британския престол и на неговите деца, този източник на средства, обаче "не е неизчерпаем".

 

 

По данни на Би Би Си след брака си с американската актриса Меган Маркъл през май 2018 година принц Хари е получавал от своя баща сума, която е успявала да покрива около 95 процента от разходите на младото семейство.

 

 

""

Снимка: The Washington Post (Frank Augstein/AP)

 

Трудно е да се определи какъв ще бъде размерът на разходите на Хари и на неговата съпруга, след като се установят в Канада и се лишат от официалните си задължения към кралското семейство и съпътстващите ги привилегии.

 

 

ХАРИ И МЕГАН ГУБЯТ КРАЛСКИТЕ СИ ТИТЛИ И НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТ ПУБЛИЧНИ ПАРИ

 

 

Най-голямото перо в разходите им ще бъде за охрана, която вероятно ще им бъде предоставена или от властите в Канада, или от частни фирми.

 

 

 

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции