<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36008" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Министър в Из...

Приянка Чопра с признание: Аз съм ужасна съпруга (видео)

21 Март 2019
0 2499

Боливудската звезда Приянка Чопра призна, че е ужасна съпруга. Разбира се, това се случи в кръга на шегата, а причината са нулевите умения на актрисата в кухнята.

 

 

 

 

"Не мога да готвя. Още когато Ник ми предложи брак, му казах: "Слушай, знам, че си от добро южняшко семейство и си свикнал майка ти да готви невероятно. Но не се жениш за такъв тип момиче. Мога евентуално да правя яйца. Затова съм ужасна съпруга", разказа по време на гостуването си в шоуто The View 36-годишната красавица.

 

 

Това е странно признание за индийката, която живее до 13-годишна възраст в родината си, а там е традиция жените задължително да знаят да готвят. Съпругът й – музикантът Ник Джонас, реагирал повече от нормално на новината за уменията й в кухнята.

 

 

"Отговорът му беше страхотен, когато му го заявих. Той каза: "Мило, аз също не мога да готвя",обясни актрисата.

 

 

Двамата скоро няма да сформират тандем в кухнята, но Ник се надява с любимата му да влязат в музикално студио заедно.

 

 

"Отворен съм към идеята да запишем дует. Тя има невероятен глас. У дома често слушаме музика и танцуваме. На този етап просто се наслаждаваме на първите месеци от семейния ни живот и предстои да видим накъде ще ни отведе", сподели наскоро 26-годишният Джонас в интервю за People.

 

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции