<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56994" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гъст черен ди...

Проверяват ли за коронавирус на летище София? (видео)

26 Февруари 2020
0 5606

Скъпи приятели, през последните седмици непрекъснато се говори за коронавируса, който се разпространява все по-бързо и в Европа. Държавните институции твърдят, че взимат всички необходими мерки, за да ни предпазят.

 

Вчера се проведе обучение за служителите на летищата, днес болници обявиха, че са в пълна готовност да се борят с опасното заболяване. Дали обаче действително се взимат всички необходими мерки за безопасност?

 

КЪДЕ ДА НЕ ПЪТУВАМЕ, КАК ДА СЕ ПАЗИМ. ВСИЧКО НАЙ-ВАЖНО ЗА КОРОНАВИРУСА НА ЕДНО МЯСТО

 

 

В социалните мрежи се разпространи пост на Даниел Неделчев – българин, пристигнал вчера от Доха. Той открито изразява опасенията си, че на летището липсва контрол на пристигащите. Нашата репортерка Виктория Симеонова се свърза с него.

 

“Никой не ни каза как да се предпазим. Никой не ни каза, че изобщо има затегнат контрол. Не видяхме нито камери, нито термометри, нито медицински лица”, сподели притесненият българин.

 

Той сравни България с Филипините. Там се раздават информационни материали, лекарски екипи присъстват на летища, гари и пристанища. По думите му в България няма нищо такова. Хората спокойно преминават през граничната проверка, а служителите ги карат да попълват декларации, че не са носители на заразата.

 

И понеже очевидно много от мерките на институциите са по-скоро PR, отколкото реални действия, най-добре е сами да се пазим от вируса, като следваме препоръките за лична хигиена.

 

КАЛЕКО АЛЕКО – ТУРИСТИЧЕСКИ ГИД В СЕЗОНА НА КОРОНАВИРУСА (ВИДЕО)

 

Да се надяваме институциите да повишат както информираността, така и сигурността по границите и летищата у нас, за да не допуснем опасната зараза да се разпространи и в България.

 

Ние ще следим дали това ще се случи, а вие не забравяйте да ни сигнализирате за всякакви нередности!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Цветан

    27 Февруари 2023

    Колко много неприятен,отвратителен,гаден е психопата от видеото Николай Ралчев от гр.Тутракан.Истинска гадина,токсичен идиот,вампир.Грозен изрод и простак и един луд боклук.

Покажи всички Скрий

Реакции