<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=69146" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арман Бабикя...

Провокатори нападнаха оператора ни по време на протеста („Коментарът на Господарите“)

14 Юли 2020
0 17418

Скъпи приятели, вчера по време на живото ни включване от протеста в центъра на София видяхте как провокатор нападна камерата ни.

На кадрите, които имахте възможност да проследите на страницата ни във фейсбук виждате как един агресор потрива ръчички в очакване да се приближим.  Буквално за секунди той се опитва да свали камерата ни – без да сме го провокирали по какъвто и да е начин, без да сме се насочили към него или дори да сме го погледнали в очите.

Малко след това виждаме как един от мирно протестиращите се опитва да разбере защо нападат камерата ни, но същият агресор брутално го изритва и блъска.

Очевидно някой има интерес от такива провокации. Сами можете да се досетите кой.

По неофициални данни провокаторите са част от екипа на небезизвестната охранителна фирма „Делта Гард“ – позната ни и от разследването на Антикорупционния фонд „Осемте джуджета“.

Камери уплашиха обискиращи дом на Илия Златанов (видео)

Въпреки обясненията на СДВР, че се грижат за сигурността ни по време на протестите, в радиус от 50 метра от мястото на инцидента нямаше нито един техен служител. Всички полицаи пазеха празната по това време сграда на Министерския съвет.

Извънреден брифинг на СДВР: На виновните за насилие полицаи ще бъде потърсена дисциплинарна отговорност (видео)

Питаме се защо има толкова полицаи на протестите, след като вместо да следятза такива провокации, те стоят пред една празна сграда или бият невинни граждани.

Чуйте разказа на нападнат от полицаи протестиращ (РЕПОРТАЖ)

Скъпи приятели, не позволявайте на такива провокации да убиват желанието ви да се борите за промяната. Но и не ставайте част от тях.

Агресията не е решение, но настоятелността е.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Богдан Тодоров

    28 Август 2020

    Taq trqbwa da se mahne

Реакции