<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40108" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Google забрани к...

Проговори мъжът, който изкърти "перките" на "Графа": Някой трябваше да събуди обществото (видео)

22 Август 2019
0 3024

Мъжът, който изкърти няколко от ограничителите на столичната улица "Граф Игнатиев", познати още като "перките на акули", заяви, че го е направил в състояние на афект и е искал да предизвика "заспалото българско общество", пише Медиапул.

 

ЖЕНА ПОСТРАДА ЗАРАДИ ПЕРКИТЕ НА "ГРАФА", СЪПРУГЪТ Й ГИ ИЗКЪРТИ

 

Припомняме, че във вторник съпругата на Александър Рогачев се спъна в един от ограничителите и се нарани. Тогава съпругът ѝ откърти няколко от "перките" и ги сложи на трамвайните релси, при което бе арестуван от полицията за 24 часа.

 

"Видях, че жена ми лежи потънала в кръв. Брадичката ѝ беше разцепена. Имаше рани по ръцете и колената ѝ. Внесох я на ръце в магазина. Помолих комшията за един "кози крак", защото тези неща са трудни за пренасяне, и ги избутах на трамвайната линия абсолютно умишлено", разказа Рогачев пред Нова тв.

 

Той добави, че това било израз на неговата гражданска позиция.

 

"Половината хора ми ръкопляскаха, а другата половина ме псуваха. Разбирам, че може би съм постъпил неправилно", каза Александър Рогачев.

 

МЪЖЪТ, ИЗКЪРТИЛ ПЕРКИТЕ НА "ГРАФА", Е ОБВИНЕН В ХУЛИГАНСТВО

 

Мъжът стопанисва магазини в района. За момента не му е повдигнато обвинение, но той предполага, че това ще стане на 4 септември, когато трябва да яви в Първо РПУ в София.

 

Съпругата на Рогачев е поредната жертва на "перките", поставени след скандалния ремонт на столичната улица.

 

 

 

Източник: Медиапул

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции