Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Продават незаконно преливника на езерото в Панчарево, наказват съдия
Продават незаконно преливника на езерото в Панчарево, наказват съдия
Вземи EMBED
Loading the video...
11-16-16
добавено
6983
прегледа

След като обещахме да следим случая с незаконната продажба на преливника на Панчаревското езеро, нашият репортер Влади Василев идва с новини за тази нередност. 

 

ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ ПРОДАВА ПРЕЛИВНИКА НА ПАНЧАРЕВСКОТО ЕЗЕРО

 

Оказва се, че частен съдебен изпълнител е продал имот на държавното дружество „Напоителни системи“, защото дружеството има големи дългове. В имота обаче се намира командният център откъдето се контролира нивото на езерото Панчарево. Според частния съдебен изпълнител Ирина Кирезиева, съоръженията следва да бъдат преместени след продажбата.

 

Това обаче се оказва невъзможно.

 

След нашия сигнал е насрочена проверка от страна на Министерството на правосъдието, която установява, че в решението на г-жа Киризиева има много пропуски. Установено е, че този имот е публична държавна собственост и не може да бъде продаден. Вижте какво следва в този случай.