<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76796" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Убиецът на Ми...

Продава се луксозното имение, в което сектата на Чарлз Менсън е извършила две от бруталните си убийства

30 Октомври 2020
0 6630

Имение с печалната слава на “къща на убийствата” в Лос Анджелис е обявено за продан на цена от 2.2 милиона долара само година, след като е било закупено от предишния собственик, пише LadBible.

Вилата LaBianca става арена на брутално убийство на собствениците Лено и Росмари Лабианка от сектата на Чарлз Менсън през 1969 година.

Менсън влиза в къщата с последователите си, връзва семейната двойка и инструктира Патриша Кренуинкъл, Лесли Ван Хутън, Чарлз Уотсън и Сюзан Аткинс как да извършат планираните убийства.

Топ 5 на серийните убийци в света (видео)

Покушението става само ден след като „Семейство Менсън” убиват Шарън Тейт, Абигейл Фолгър, Войчех Фриковски, Стивън Парънт и Джей Себринг.

Къщата на Уейвърли Драйв 3311 е купена от настоящия собственик за сумата от 1.98 милиона долара. Зак Барганс споделил пред медиите, че основен мотив при покупката на печално известната вила, била нейната история или, както той се изразява „всичко в нея е оригинално”. Въпреки успеха на начинанието обаче, той е решен да се раздели с покупката си.

Барганс твърди, че купил имението за филмова продукция, но след като прекарал някакво време между четирите ѝ стени, започнал „да усеща страховитите събития”, които се разиграли там. Това именно го накарало да отложи реализацията на  проекта от уважение към пожертваното семейство.

Кратко запознаване с офертата от агенцията по недвижимите имоти дава да се разбере, че там не се споменава нищо за съдбата на изтънчения богаташки дом.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции