<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42770" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Правителство...

Продуцентът Джуди Халваджиян с роля в "Пътят на честта" довечера по Нова

27 Ноември 2019
0 1284

Неочакван бизнес партньор на Киро Християнина влиза тази седмица в хитовия сериал „Пътят на честта“. В ролята на богатия предприемач Петко като гост-звезда ще се превъплъти продуцентът на "Господарите" Джуди Халваджиян, съобщава Нова тв.

 

Християнина отново ще се представи за честен търговец на диаманти и ще въвлече в поредната си схема семейството на Петко, който обаче няма да стои безучастен в създалата се ситуация. Привидно сделката ще започне добре, но за зрителите на сериала ще остане изненада чия съдба ще бъде променена от един много скъп и красив диамант.

 

ДЖУДИ ХАЛВАДЖИЯН: В БЪЛГАРИЯ СЕ РАБОТИ ПО ПОСОКА В МЕДИИТЕ ДА НЕ СЕ КАЗВА ИСТИНАТА (ВИДЕО)

 

„Обади ми се Зоран Петровски, един от режисьорите на сериала. Каза ми, че докато четял сценария, си представял мен в този конкретен образ. Доста мислих дали да приема. Все пак аз не съм актьор. Винаги съм бил от другата страна на камерата. И всъщност точно заради това приех, за да усетя мястото на актьорите, да разбера по-добре това, което правят. И разбира се, заради предизвикателството. Не знам дали съм се справил, нямам търпение да видя новите епизоди на сериала“, сподели Джуди Халваджиян за първото си актьорско превъплъщение.  

 

ПРОДУЦЕНТЪТ ДЖУДИ ХАЛВАДЖИЯН: ИСКРЕНО СЪЧУВСТВАМ НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗЛЪЧВАТ "ГОСПОДАРИТЕ"

 

Епизодът с негово участие можете да гледате тази вечер от 22 часа по Nova.

 

 

Източник: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции