Следва: Tълпи от хора ...

Производител подари 150 кенчета на 93-годишната жена, вдигнала плакат, че има нужда от още бира в карантината (снимки)

15 Април 2020
0 3249

От фирмата производител доставиха 150 бири на 93-годишната жена от Пенсилвания, след като тя си поиска по симпатичен начин още някое и друго кенче, пише DailyMail.

Снимката на 93-годишната Олив Веронези от Семинол, Пенсилвания, седнала до прозореца на дома си с табела с надпис „Имам нужда от още бира!” обиколи социалните медии. Усмихнатата баба Веронези с очила и в розов пуловер дори е позирала с кенче от любимата си марка в ръка.

93-годишна жена показа през прозореца плакат “Имам нужда от още бира!” по време на карантината от Covid-19 (снимки)

От компанията „Коорс Лайт” видели снимката на Веронези с кенче от тяхната марка бира и с трогателния надпис отдолу и решили да подарят на възрастната жена 10-15 стекчета, като я помолили в замяна да се снима с нов надпис, на който било изписано „Имам си още бира!”

Олив споделила пред журналистите от CBS: „Бяха ми останали последните 12 кенчета. А пък съм свикнала да си пийвам по една биричка всяка вечер. Нали знаете, че бирата съдържа витамини и е полезна, стига да не прекалявате с нея!”

Снимката е направена от роднина на Веронези, докато тя показвала молбата си към дъщеря ѝ и към съседите, които минавали отвън. Тя бе споделена над 46 000 пъти във Facebook като получи над 25 000 харесвания и около 2800 коментара под публикацията.

Имаше такива, които се жалваха, че 93-годишна бабка с бира в ръка е чаровна и трогателна, докато някой друг веднага би се сдобил с епитета „алкохолик”.

Източник: DailyMail

Видео: CBS Pitsburgh

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции