Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Прокуратурата иска условна присъда за пловдивския лекар, убил крадец в дома си
Прокуратурата иска условна присъда за пловдивския лекар, убил крадец в дома си
07-18-19
добавено
2195
прегледа

Окръжната прокуратура в Пловдив поиска условна присъда за д-р Иван Димитров, който уби крадец в дома си, пише trafficnews.bg

 

ПЛОВДИВСКИЯТ ЛЕКАР, УБИЛ КРАДЕЦ В ДОМА СИ, БЕ ПОСРЕЩНАТ С АПЛОДИСМЕНТИ ПРЕД СЪДА (СНИМКИ)

 

При старта на делото днес държавното обвинение счете, че превес имат смекчаващите вина обстоятелства - че жертвата е предизвикала обвиняемия и, че лекарят е стрелял по крадеца при самозащита.

 

По време на заседанието прокуратурта и представителят на семейството на Жоро Дживизов, известен в Пловдив и като Жоро Плъха, влязоха в остър спор заради златен синджир с кръст. И майката на Плъха, и д-р Димитров проявиха притенции за бижуто.

 

Медикът твърди, че го има от 20 години и че е подарък от родителите му след екскурзия в Гърция, а майката на убития - че е собственост на сина ѝ.

 

ДЕСЕТКИ ПОИСКАХА СВОБОДА ЗА ЛЕКАРЯ, УБИЛ КРАДЕЦ В ПЛОВДИВ

 

Днес стана ясно още, че оръжието, с което е извършено убийството, е изчезнало. Д-р Димитров призна, че е хвърлил пистолета в кош за боклук и той повече не е намерен.

 

 

Източник: trafficnews.bg