<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36952" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Джени Суши си...

Прокуратурата разследва Мегз за побой над жена от ревност в Пловдив (видео)

30 Април 2019
0 18665

Районната прокуратура в Пловдив разследва скандалната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз за нападение и побой над жена, съобщи "Трафик нюз". 

 

Случаят е станал преди няколко месеца. Потърпевшата била атакувана от дизайнерката, удряна и скубана. Жената е подала жалба в Криминална полиция. След разследване, приключило преди дни, материалите са били предадени на районните прокурори. По неофициална информация причина за нападението е ревност.

 

Очаква се Районната прокуратура в Пловдив да излезе със становище по казуса в рамките на месец.

 

От "Трафик нюз" допълват, че това не е първият случай, когато Мегз напада и бие друга жена. Преди време жителка на Раковски е станала жертва на гнева на дизайнерката, но не е подала жалба в полицията.

 

В началото на януари Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения на 28-годишната Миглена Каканашева, приятеля й Румен Рончев и нейния братовчед Антон Лесов.

 

МЕГЗ ПРЕДИ ДА ПРИПАДНЕ: ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО, ТИ СИ ВСИЧКО ЗА МЕН (ВИДЕО)

 

Според прокуратурата, Мегз умишлено е склонила Рончев и Лесов противозаконно да присвоят чужда движима вещ – джип "Мерцедес G350", като обсебването е в големи размери.

 

РУМЕН РОНЧЕВ В СЪДА: МЕГЗ СЕ ОПИТВА ДА МИ ОТКРАДНЕ БИЗНЕСА

 

Миглена Каканашева е обвиняема за подбудителство към обсебване в големи размери. Тя е с наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 10 000 лева.

 

 

Източник: Трафик нюз

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции