Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Прокуратура и полиция влязоха в детската болница в София
Прокуратура и полиция влязоха в детската болница в София
У нас
01-22-20
добавено
612
прегледа

Прокуратурата и полицията влязоха в Детската болница „Проф. д-р Иван Митев“ в София, пише Сега. Все още няма повече информация за акцията.

 

Припомняме, че на 20 януари лечебното заведение трябваше да възстанови спешния прием на деца, но към този момент не е ясно дали интензивното отделение в болницата работи. То спря работа, след като двама анестезиолози подадоха молби за напускане след смъртта 3-годишния Александър.

 

ПЕДИАТРИЯТА МОЖЕ ДА СПРЕ ПЛАНОВИЯ ПРИЕМ НА ДЕЦА В ЗНАК НА ПРОТЕСТ

 

Миналия месец министърът на здравеопазването Кирил Ананиев заяви, че в педиатрията се извършват строително-ремонтни дейности, като в същото време ръководството провежда разговори за осигуряване на необходимите медицински специалисти за нормалното функциониране. Лечебното заведение няма просрочени задължения.

 

 

Източник: Сега