Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Протестиращите срещу избягалия турчин, убил двама на пътя, искали да влязат в сградата на посолството?
Протестиращите срещу избягалия турчин, убил двама на пътя, искали да влязат в сградата на посолството?
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
05.08.16
добавено
4452
прегледа

Българските мотористи, протестиращи срещу несправедливото бягство на турчина, погубил живота на двама души на пътя, бяха обвинени от посланика на Турция Сюлейман Гьокче, че са искали да влязат в сградата на турското посолство. По думите на Сюлейман Гьокче пред БНР това е станало вчера сутринта, а полицията е успяла да предотврати нахлуването.

 

ТУРЧИНЪТ, УБИЛ СЕМЕЙСТВО МОТОРИСТИ, ИЗБЯГА ОТ БЪЛГАРСКИЯ СЪД, ОБЯВЕН Е ЗА ИЗДИРВАНЕ

 

Сюлейман Гьокче

 

Турският посланик бе категоричен, че той и служителите от дипломатическата мисия нямат нищо общо с изчезването на турския гражданин Фарук Бекташ, който прегази двама мотористи край Драгоман, а след това не се яви пред съда.

 

"Мотористите блокираха движението и организираха демонстрация без никакво разрешение от властите. Опитаха се да нахлуят в посолството. Това предизвиква огромно съжаление и отвращение. Бях там лично. Полицията беше объркана. Мотористите се върнаха вечерта и бяха още по-многобройни. Доколкото разбирам, днес ще протестират отново", каза Гьокче.

 

"Българският съд взима решението. Ние нямаме нищо общо. Това е проблем на българските власти.  Съжалявам дълбоко за тяхната загуба", каза турският посланик.  Той подчерта, че има много добро сътрудничество с българските съдебни власти.