<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72981" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шофьори заре...

Протест пред КАТ ще иска отнемане на шофьорската книжка на Тити Папазов

07 Септември 2020
0 7332

Протест ще поиска да бъде отнета шофьорската книжка на баскетболния треньор и член на надзорния съвет на футболния “Левски” Константин (Тити) Папазов.

Демонстрацията ще се проведе във вторник сутринта пред КАТ София. Причината за искането са “безбройните видеодокументирани нарушения” на Папазов.

“А защо да не попитаме и за оставката на шефа на КАТ София”, пишат във Фейсбук организаторите на събитието, в което над 300 души са заявили, че ще участват.

Миналата седмица колата на Папазов бе заснета да изпреварва колона и да прави ляв завой на червен светофар. Пътната полиция обяви, че този път не шофирал той, а друг водач, който се е признал за виновен. Видео от инцидента може да видите горе.

Преди няколко месеца акционерът в “Левски” обаче бе заснет да прави нарушение. На 23 юни Папазов бе сниман от гражданин как преминава на червен светофар през натовареното кръстовище на мол “Парадайз” в София. Тогава той призна, че е управлявал автомобила. МВР състави акт на Папазов и му връчи и всички залежали електронни фишове за извършените от него нарушения на пътя през последните три години.

Тити Папазов след поредно грубо нарушение на пътя: Карам недисциплинирано, това е голям резил (видео)

Става дума за 13 фиша. Всички те са за превишена скорост по пътищата на цялата страна.

Видео: Facebook/Спаси София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Цветелин Драгнев

    15 Септември 2020

    НЕЩАСТНА П*ТКА ...

Реакции