<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=78098" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Ненормални", ...

Профилът на папа Франциск в Инстаграм лайкна снимка на разголена моделка

17 Ноември 2020
0 2048

Като цяло католическият свят се възрадва от обявеното от Светия Отец решение да регистрира профил в Instagram, но най-неочаквано са били забелязани не съвсем святи работи, извършени от негово име, пише LadBible.

Instagram модел на име Наталия Гарибото забелязала сред публикуваните от нея снимки височайша активност – един от предизвикателните ѝ фотоси по оскъдно бельо бил харесан от профила на папа Франциск.

Снимка: Unsplas/Barbara Provenzano

От проявената активност няма как да се разбере дали Понтификът случайно сам е дабъл-кликнал върху екрана или някой друг служител, обслужващ социалните му профили е направил това, но във всеки случай краткият жест очаквано не останал незабелязан.

Папа Франциск е всеизвестен с доста прогресивните си схващания в сравнение с неговите предшественици – той е първият понтифик открито признал правата на ЛГБТ общностите по света.

Преподобният Джеймс Мартин – виден йезуит, който отдавна се застъпва църквата да бъде по-гостоприемна за членовете на ЛГБТ, каза, че това е ход в правилната посока.

“Мисля, че това е голяма крачка напред. Жестът му придава тежест на юридическото признаване на еднополовите бракове”, заяви той пред Washigton Post.

Наталия Гарибото редовно публикува в профила си атрактивни снимки с напращяла гръд и заголени бедра в псевдо-ученически полички и по жартиери, но въпреки това остава с незабележимо количество последователи в мрежата. Изненадващият височайш “палец” обаче може би ще направи колекцията ѝ от фотографии значително по-популярна.

В профила си тя написа:

“Майка ми може и да не понася да гледа задника ми, но ето че сам Папата е дабъл-кликнал отгоре му.”

Или поне някой негов отегчен служител, ще добавим ние.

Източник: LadBible

Снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции