<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77371" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Д-р Данчо Пен...

Проф. Ангелов: От предложените 7 мерки остава само тази за “зеления коридор” (видео)

06 Ноември 2020
0 2958

Здравният министър Костадин Ангелов заяви, че мерките, които са в сила в момента, работят и трябва да се спазват и контролират.

“В държавата имаме няколко критични точки – в София, в Бургас, Шумен. Там лекарите работят денонощно. Благодаря за техните усилия. Трябва да укрепим тези места. Трябва държавата да е стабилна. Трябва всички да сме единни и солидарни. Трябва да се спазват мерките и да има разбиране и разум, за да можем да излезем живи и здрави от тази епидемия”.

Според здравния министър предложенията на главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев за затягане на мерките са били обсъждани от експертните съвети цял следобед вчера. Те бяха направени по време на редовния брифинг за Covid-19.

Брифингът за Covid-19: Ангел Кунчев поиска въвеждане на 7 нови мерки (видео)

“Няма да има нови мерки освен тези, които са до момента. Единственото нещо, което обсъждаме да въведем, е зелен коридор за възрастните хора, за уязвимите групи сутрин за ходене до магазините, защото считаме, че по този начин бихме запазили техния живот от излишни рискове”, посочи Костадин Ангелов.

Източник и видео: Нова тв

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции