<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=64224" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 36 са новите с...

Проф. Кантарджиев: Това, че някои скочиха срещу несъществуваща ваксина е смайващо (видео)

17 Май 2020
0 2494

“В нашата страна не е затворено нито едно предприятие заради коронавируса, конкретно в България. Икономиката ни страда много, защото тази на Западна Европа също е поставена в трудно положение. Мерките, взети у нас, бяха по отношение на ресторантите, големите търговски вериги и сладкарниците.“ Това заяви пред Нова директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. д-р Тодор Кантарджиев.

Проф. Кантарджиев: Това, че някои скочиха срещу несъществуваща ваксина е смайващо (видео)

Относно самолетните полети той обясни, че именно те са развъдник за вируси. Това е причината да има изискване в кабината да влиза свеж въздух. „Опасното е, когато някой кашля и върху него духа климатичната инсталация. По този начин вирусът би се разпространил“, казва проф. Кантарджиев.

36 са новите случаи на коронавирус у нас, още трима души са починали (видео)

„Последните седмици се разбра, че вирусът остава и върху дрехите, като тяхната материя може да го задържи няколко часа. Когато някой пробва дрехата е нужно леко напръскване със спирт или дезинфектант, който няма да я повреди. Всеки магазин може да си позволи по една UV лампа, която да изполват за дезинфекция на тези дрехи в пробните“, обясни той.

Проф. Кантарджиев: Това, че някои скочиха срещу несъществуваща ваксина е смайващо (видео)

„Когато излезе протоколът на най-сериозната медицинска институция в Атланта – Центърът за контрол и превенция на заболяванията, тогава се наложи хлорохина и азитромицина. Ние анализирахме всички тези данни заедно с МЗ. Тогава предложихме само утвърдените протоколи за хлорохина. В момент на световен дефицит нашата държава намери нужната субстанция. Имаме възможност да лекуваме българите с най-доброто и доказано средство против коронавируса“, заяви проф. Кантарджиев.

Той добави, че ваксина се прави бавно. Правят се опити върху животни, но процесът до прилагане при хората е дълъг.

Коронавирусът, Бил Гейтс, “еврейският заговор” и световната конспирация

„Ваксина се прави бавно, защото ваксината може да се докаже, че на животни ще действа. Вече шест маймунчета не се заразиха, но преходът от човек да започне ваксината, трябва да изключиш нежеланите ефекти на тази ваксина, тя трябва да е абсолютно безвредна. А, че някои скочиха срещу несъздадена ваксина, това е много добре, дори е смайващо“, добави проф. Кантарджиев.

Източник: Нова

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Николай Стоянов

    20 Май 2020

    :)))) Ама то за това е блокирал целия свят.Щото България не смогва с производството на части???? Простотия !Бисер след бисер ръси тоя!

Реакции