<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=32990" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицаи демо...

Проф. Сашка Ганева от поредицата "Евала на таквиз велики българи" влезе в "На кафе" при Гала (видео)

15 Ноември 2018
0 23933

Кампанията "Евала на таквиз българи" жъне небивали успех. Мало и голямо у нас тръпне от примера на достойните нашенци, решили да зарежат пари и слава, за да се върнат на ползу роду от тази пуста чужбина.

 

Патриотичната фейсбук инициатива получи национален ефир и то в едно от най-гледаните предавания на Нова телевизия – "На кафе" с Гала.

 

В предаването водещата обърна специално внимание на примера за подражание на професор Сашка Ганева от Сливница. И срещна активната подкрепа на гостуващата в предаването журналистка Кристина Патрашкова.

 

А професор Сашка наистина е знаменитост:

 

"Работила е за НАСА. Проектирала е нови наночастици, способни да подобрят ранната диагностика на заболяванията. Върнала се е да работи в БАН за 2000 пъти по-малка заплата, но никой не говори за нея, защото не е плеймейтка или футболна съпруга. Моля, споделяйте, за да се гордеят повече българи с нея", гласи публикацията под снимката ѝ в патриотичната фейсбук инициатива.

 

Можем да предположим, че редакторите на предаването "На кафе" вече издирват под дърво и камък проф Ганева – тази толкова достойна и красива млада българка. Можем само да им пожелаем успех, тъй като темата е къде-къде по-важна и значима от уринотерапията, например.

 

И все пак, ако не успеят, могат да се обърнат към "проф." Саша Грей, която също е достатъчно известна. В момента тя е актриса, писател (има четири книги до момента), коментатор за световни издания, продуцент и музикант. А преди това е носител на световни награди в индустрията за възрастни "Най-добра сцена с групов секс" и "Порноактриса на годината". 

 

А ето и още други "достойни българи". Кои всъщност са те е тест за националната порно култура, която явно не е на необходимото ниво.

 

 

""

 

 

 

 

Източник: Оffnews.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции