<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42089" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Черна котка п...

Пуснаха само срещу 250 лева гаранция садиста от Мъглиж, измъчвал кученце

05 Ноември 2019
0 11218

Пуснаха срещу 250 лева парична гаранция 25-годишния садист от Мъглиж Ангелин, който беше заснет как измъчва куче. Той вече е с повдигнато обвинение за проявена жестокост към животно, но му е наложена тази лека мярка, съобщи bTV.  Ангелин напусна ареста на полицията този следобед. 

 

Мъжът е признал вината си. Като причина за зверското си отношение към животното е посочил, че кучето го е ухапало при игра. Можете да си припомните жестоката гавра с животинката във видеото горе, което обаче не е подходящо за хора със слаби нерви. 
 

 

АРЕСТУВАХА САДИСТА ОТ МЪГЛИЖ, МАЛТРЕТИРАЛ ЗВЕРСКИ КУЧЕНЦЕ (ВИДЕО 18+)

 

 

""

 

Ветеринарно-медицинска експертиза ще покаже дали кучето, тормозено в клипа, е точно това, иззето и предадено на природозащитниците. В социалните мрежи се появиха доста съмнения, че измъчваното животно всъщност е умряло и че ромите се прадали на полицията друго куче. Тъй като се води, че животното е добре, ако вината на мъжа бъде доказана в съда, присъдата му ще е по-лека – лишаване от свобода до 2 години или пробация, но при всички случаи придружена и с обществено порицание.
 

 

""

 

По закон садистът има между 3 и 15 дни, за да внесе гаранцията. Не го ли стори, мярката му ще бъде променена с решение на съда, вероятно отново със „задържане под стража”.

 

 

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции