Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Пуснаха секс видео с кандидат-кмет на Париж, той се оттегли от надпреварата
Пуснаха секс видео с кандидат-кмет на Париж, той се оттегли от надпреварата
По света
02-14-20
добавено
2077
прегледа

Кандидатът за кмет на Париж Бенжамен Гриво, подкрепян от френския президент Еманюел Макрон, се оттегли от надпреварата заради разпространенo видео със сексуално съдържание, пише The Guardian.

 

 

ЕМАНЮЕЛ МАКРОН ПРЪСНАЛ 26 000 ЕВРО ЗА ГРИМ ОТ МАЙ ДО СЕГА

 

 

 

 

Руският художник Пьотр Павленски, който през 2017 г. подпали фасадата на клон от "Банк дьо Франс" в Париж, заяви, че той е качил записа в интернет. Павленски твърди, че е получил клипа от лице, което имало интимна връзка с Гриво по взаимно съгласие. Руснакът не крие, че  целта му била "да изобличи лицемерието" на Гриво.

 

 

 

 

"Този човек все търси опора в семейните ценности, иска да бъде кмет на семейства и винаги сочи за пример жена си и децата си, но прави точно обратното. Не ме дразни хората да имат каквато си искат сексуална ориентация, ако щат да спят с животни, няма проблем, но трябва да са честни. Той иска да управлява града, а лъже избирателите. Аз вече живея във Франция, парижанин съм и това е от значение за мен", заяви 35-годишният руснак.

 

 

От своя страна Бенджамин Гриво заяви, че това е поредната "гнусна" атаката към него. „Моето семейство не заслужава това. Никой никога не бива да бъде подлаган на подобен вид тормоз “, заяви Гриво на специална пресконференция в централния си офис в Париж. „Повече от година моето семейство и аз бяхме подложени на клевети, лъжи, слухове, анонимни атаки, разкриване на откраднати лични разговори и дори смъртни заплахи", каза още кандидатът за кмет. 

 

 

Източник: The Guardian