<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40209" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откраднаха г...

Пуснаха срещу 2000 лева двамата задържани за погрома в столично заведение

27 Август 2019
0 1167

Съдът пусна под гаранция от 2000 лв. обвинените за погрома в столично заведение в средата на август. На Цветко Цветков, и на Сергей Димитров са повдигнати обвинения за хулиганство, извършено с особена дързост, съобщава "Дарик".

 

 

ПО МУТРЕНСКИ: ГРУПА МЪЖЕ ПОТРОШИХА ЗАВЕДЕНИЕ В СОФИЯ (ВИДЕО)

 

 

 

""

 

 

Продължава издирването на останалата част от групата, заснета от охранителни камери как троши заведението. След залавянето им и на тях ще бъдат повдигнати обвинения за хулиганство.

 

 

ТРИМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА МУТРЕНСКИЯ ПОГРОМ В ЗАВЕДЕНИЕ В СОФИЯ (ВИДЕО)

 

 

Емануил Лазаров, собственик на заведението в София, което беше потрошено пред очите на клиенти в средата на август, разказа своята версия за случилото се. Той категорично отрече умишлено да е крил от МВР за погрома. 

 

 

""

 

На 12 август група мъже изпочупиха масите и столовете в заведението и отправиха заплахи към собственика. Записът от охранителните камери беше разпространен във "Фейсбук". От МВР обявиха, че са се самосезирали от записа в социалната мрежа, но не са получили официално сигнал за наказателната акция.

 

 

""

 

В деня на погрома собственикът на заведението каза пред медиите, че знае от кого е посланието, че се страхува за живота си и този на близките си.

 

 

Лазаров заяви, че категорично не е имал намерение случилото се да бъде скрито от МВР. Бил подведен от коментар на управителя на заведението, че е подаден сигнал на полицията. Той уточни, че барманите са сигнализирали на СОТ и оттам са попитани дали да се изпратят патрулки.

 

 

Емануил Лазаров каза, че не познава извършителите и се страхува за живота и бизнеса си. Има три деца.

 

 

Източник: Дарик

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции