<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=85709" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Москва излез...

Путин отговори лично на Джо Байдън за “убиец”

18 Март 2021
1 5230

“Който така назовава, той сам себе си така нарича”.

Така днес руският президент Владимир Путин, по думите му “без ирония, без шеги”, отговори на вчерашното интервю на американския си колега Джо Байдън за телевизия ABC, предава Клуб Z.

В него демократът се закани да накара Путин „да плати цената“ за дирижирана от него намеса в президентските избори в САЩ през миналата година. Американският държавен глава също така отговори утвърдително на въпрос дали смята Путин за „убиец“.

Джо Байдън обяви, че смята Путин за “убиец” и че скоро ще си плати за намесата в изборите в САЩ (видео)

“Бих му казал – бъдете здрав”, добавя руският лидер, цитиран от ТАСС, РИА Новости и РБК, в отговор на думите на американския.

“Когато оценяваме други хора и страни – това е като да се гледаме в огледалото”, завършва Путин.

Москва излезе с реакция на коментарите на Байдън, че Путин е “убиец” и “ще си плати” (видео)

След интервюто на Байдън Русия изтегли посланика си от САЩ. Анатолий Антонов ще лети от американската столица за Москва в събота „за консултации“.

Путин казва още, че във Вашингтон работят много честни и почтени хора, с които Москва възнамерява да продължи да работи. Той е отбелязал, че администрацията на Байдън е настроена да провежда двустранни отношения с Кремъл само според удобните за нея условия, което не удовлетворява Русия.

Същевременно говорителката на външното министерство Мария Захарова призова САЩ да прекратят “антируската реторика”.

“Те експлоатират антируската реторика, сами се вкараха във вътрешнополитическа безизходица. Може би ни трябват нови сюжети, вероятно е необходим нов дневен ред. Тъй като тази антируска истерия няма къде повече да отиде” , заяви Захарова в ефира на руския “Първи канал”, коментирайки думите на американския президент Джо Байдън за руския лидер Владимир Путин.

Източник: Клуб Z

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции