<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91431" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гмуркач попа...

Путин: Отношенията между Русия и САЩ са в най-лошото си състояние от години

12 Юни 2021
0 370

Отношенията между Русия и САЩ в момента са на най-ниската си точка. Те са в най-лошото си състояние от години. Това призна руският президент Владимир Путинв интервю за NBC News. Изявлението му идва дни преди срещата с американския президент Джо Байдън, пише News.bg.

Путин: САЩ твърдо крачат по пътя на СССР

Путин и Байдън ще се срещнат в Женева следващата седмица в сряда. В интервюто Путин похвали бившия президент Доналд Тръмп като необикновен, талантлив човек и каза, че Байдън е коренно различен от Тръмп като политик.

Запитан за Байдън, който го нарече убиец в интервю през март, Путин каза, че е чувал десетки подобни обвинения. “Това е нещо, за което най-малко се тревожа”, каза Путин. Интервюто на Байдън можете да видите във видеото.

САЩ не търсят конфликт с Русия и искат по-стабилни и предсказуеми отношения, каза преди дни президентът на САЩ Джо Байдън. Речта му беше излъчена в YouTube канала на Белия дом.

По-рано Кремъл и Белият дом посочиха темите, които ще бъдат обсъдени на срещата на руския и американския президент Владимир Путин и Джо Байдън, която ще се проведе в Женева на 16 юни.

Източник: News.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции