Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Пълна промяна в КАТ само за ден - без чакане и опашки
Пълна промяна в КАТ само за ден - без чакане и опашки
06-21-19
добавено
45927
прегледа

Само днес след като в КАТ бяха констатирани най-сериозните проблеми при обслужването на граждани, днес работата на службата е неузнаваемо подобрена, алармират Offnews изненадани клиенти.

 

 

"ТАЕН КЛИЕНТ" ЧАКАЛ 6 ЧАСА НА ОПАШКА В КАТ (ВИДЕО)

 

 

Шест часа висене на опашка в КАТ е най-фрапиращият случай за проблемите при обслужване в държавната администрация, на които се натъкнали изпратените на проверка в няколко структури "тайни клиенти".

 

 

 

 

От традиционните опашки обаче днес няма и следа, всичките гишета работят, а хората не могат да проумеят какво се е случило. "Дойдох да си оправя акта и станах свидетел на истинско чудо. Минах за по-малко от 3 минути", разказа гражданин. 

 

 

 

 

Бракуване на автомобил днес отнема не повече от 90 секунди, при положение, че преди дни за същата процедура човек трябва да си задели половин ден чакане. 

 

 

Източник: Offnews