<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38741" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хлебарките с...

Първият порно университет в света отвори врати в Колумбия (снимки)

02 Юли 2019
66 175246

Първият в света порно-университет за обучение на актьори за филми за възрастни отвори врати в Колумбия, съобщава "Sun". Основателката му е успешната актриса Амаранта Ханк.

 

 

Учащите в него ще се обучават в техниката на снимането на филми за възрастни и разпространението им след това. Предвиждат се и лекции на тема "Какво има значение за ерекцията", както и практически упражнения, също така как да създадем идеалния декор и как да бъдеш актриса в такива филми.

 

 

""

 

 

Във висшето учебно заведение вече са се записали 12 студенти.

 

 

ИДИОТСКОТО РЕШЕНИЕ НА FACEBOOK ЗА ОГРАНИЧАВАНЕТО НА ПОРНО КЛИПЧЕТА В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА

 

 

 

""

 

 

СЛУЖИТЕЛ В ВВС ГЛЕДА ПОРНО ПО ВРЕМЕ НА ЕФИР (ВИДЕО)

 

 

Амаранта Ханк, чието истинско име е Алехандра Омана Руиз става известна в родната си Колумбия, след като губи бас и трябва да се съблече за еротично списание, ако футболният отбор Депортиво Кукута стигне в горната дивизия.

 

 

В СГРАДАТА НА БФС ПРЕЗ НОЩТА ГЛЕДАТ ПОРНО (ВИДЕО 18+)

 

 

След успеха на тези снимки, Амаранта Ханк тръгва по нов професионален път. Сега тя иска да помогне на начинаещи порно актьори също да успеят в кариерата, като им преподава в университета.

 

 

 

""

 

 

 

Ханк няма търпение да започне с практическите занимания, като главната ѝ цел е да научи студентите си как да се забавляват, вършейки тази работа.

 

 

 

Източник: Sun

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции