Следва: Грубиянските...

Пътуващата влогърка с еднаквите облаци на всички снимки: Не съм излъгала

30 Август 2019
9 13614

Пътуващата влогърка, която беше хваната да качва снимки от различни части на света, но с еднакви облаци, призна, че използва готови филтри за обработка на изображенията.

 

 

ПЪТУВАЩА ВЛОГЪРКА ПУСКА СНИМКИ ОТ РАЗЛИЧНИ МЕСТА, НО С ЕДНАКВИ ОБЛАЦИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

""

 

 

Интернет звездата от Аржентина заяви: "Никога не съм крила, че изпозлвам филтри на своите снимки. Използвах приложението Quickshot, за да подобря своите снимки, когато са преекспонирани или с "изгорено" небе. Не мога да повярвам докъде стигна това", заяви Тупи Саравия, цитирана от LADbible.

 

 

""

 

 

"Винаги съм казвала какви приложения за редактиране на снимки използвам и никога не съм крила този факт. Ще съм щастлива дори да споделя някои от облаците си, ако някой има нужда от такъв", пошегува се още влогърката.

 

 

""

 

Според нея най-важна е самата история на снимката и композицията. "Ако има преекспонирано небе, редактирам снимките, променям небето и ги правя по-хубави за моите последователи", каза още Тупи.

 

 

""

 

 

Потребителите в социалните мрежи се шегуват с нея, че има "най-лоялния облак, който я следва навсякъде" или че "явно може да повлияе на метеорологичните явления". Въпреки това, Тупи твърди, че първа се пошегувала със собствените си снимки и еднаквите облаци.  

 

 

""

 

„Наистина не виждам какъв е проблемът. Никога не съм излъгала. Не съм направила нищо лошо“, заяви още Тупи Саравия.

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции