<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40013" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Още поне 45 дн...

"Пътят на честта" – нов хитов сериал тръгва в ефира през септември (видео)

19 Август 2019
0 2406

През септември по Нова тв тръгва "Пътят на честта” – нов български сериал, създаден в партньорство с екипа на „Глобал филмс“ с продуцент Магърдич Халваджиян.

 

Зад поредицата стоят петима доказани режисьори – Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев, Зоран Петровски и Станислав Тодоров – Роги. Сценаристи са Милена Фучеджиева и Елена Иванова.

 

Актьорското присъствие също е много силно, като в главните роли ще видим Силвия Петкова и Ивайло Захариев. Веселин Плачков пък ще се появи в съвсем ново амплоа.

 

Сериалът е вдъхновен от истинска история. А за това как върви снимачният процес повече споделиха пред Нова тв Веселин Плачков и Ивайло Захариев.

 

Плачков обясни, че в основата си сериалът е драма и разказва как една майка трябва да спаси себе си и сина си. Криминалният момент е свързан със смърт в семейството, която е при неизяснени обстоятелства.

 

„Според мен сериалът ще има голям спектър от зрители, защото имаме тийнейджърска история, за родители история, имаме и това желание за чест и за морал, което ще бъдат интересно на публиката. Самите герои също имат обрати в себе си”, посочва Ивайло Захариев.

 

Темата на сериала е как се отстояват принципите, честта, достойнството.

 

Източник: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции