<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=55071" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тинейджърка ...

Работници в птицеферма в Тайланд обезкостяват пилета с уста преди да ги продадат (видео)

31 Януари 2020
0 16930

Работници във фабрика за пилета в Тайланд бяха заснети как обезкостяват пилешки крака с уста преди да ги опаковат за продажба.

 

 

СЛУЖИТЕЛ В SUBWAY БЕШЕ ЗАСНЕТ ДА СЕ ЧЕШЕ ОТЗАД ПРЕДИ ДА НАПРАВИ САНДВИЧ НА КЛИЕНТ (СНИМКА)

 

 

 

 

Кадрите бяха записани от представители на Службата по хигиена, които направили проверка в цеха в Нонг Хай, североизточен Тайланд, пише Daily Mail.

 

 

   

 

 

На кадрите се виждат осем работници, седнали пред пластмасови кошници, пълни с пилешки крака. Те обезкостяват парчетата месо с уста и зъби, а след това изплюват костите на земята, показва още шокиращото видео.

 

 

 

 

Служителите по хигиена били възмутени, след като разбрали, че шефовете на фабриката забранили на служителите да използват инструменти или други съдове. Според тях обработването на пилето с уста е “пет пъти по-бързо”. Собственикът на фабриката обясни, че използването на клещи за оголване на пилешките крака е бавно и неефективно, но обеща да промени скандалната технология на обезкостяване.

 

 

 

 

Губернаторът на провинцията коментира, че подобни нехигиенични методи на работа носят много рискове за потребителите и за самите работници. Чрез слюнка могат да се предават опасни болести като хапетит, херпес и грип.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции