<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77119" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Няма да уволн...

Радев: Докато правителството се разхождаше по багери и кравеферми беше изпуснато важно време за действия (видео)

03 Ноември 2020
0 4950

“Призовавам хоратада спазват мерките, да се пазят, себе си и своите близки, да укрепват своя имунитет и да не разчитат на телевизионни спасители.”

Това каза президентът Румен Радев в първото си изявление след самоналожената карантина.

Заповедта за карантината е нарушена и за Радев, и за Борисов

“Беше ми връчено предписание от РЗИ, което изтече снощи, бройте добре – десет дни е карантината.”

Стопкадър: Facebook/Бойко Борисов

“Докато правителството се разхождаше по всевъзможни магистрали, багери, кравеферми и т.н. беше изпуснато важно време за много отговорни действия, също така и непопулярни действия. Затова едно правителство, което цели да оцелее от ден на ден, то не може да предприеми такива мерки. Сега виждаме панически мерки, комсомолски ентусиазъм, трудно ще стане.”

Снимка: Pixabay

Помолен да коментира ситуацията с преговорите за членство на Република Македония и огласената позиция от българска страна, Радев заяви:

“Членството на Република Северна Македония е изключително важно за нашия регион и България винаги го е подкрепяла, но трябва да имаме гаранции, че нашето еднство като българска нация и нашето културни и историческо наследство няма да бъдат никога поставени под въпрос от външни фактори. Като страна-отговорен член на Европейския съюз, ние не можем да легитимираме омразата към България.”

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции