<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56674" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пациент псув...

Радев обвини Борисов, че се опитва да скрие скандала с подслушването, заплаши го със служебен кабинет (видео)

17 Февруари 2020
0 1353

“Борисов се опитва да скрие скандала с подслушването в зайчарника. Този номер с с пречистване чрез подаване на оставка най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението му”. Това коментира президентът Румен Радев, цитиран от “Дарик“. Повод за думите на държавния глава е изказването на премиера Борисов, че няма общо с разследването на ДАНС и спецпрокуратурата, както и с подслушването на президента.
 

 

ПРОКУРАТУРАТА ПУСНА ЗАПИСИТЕ ОТ СРС С ПРЕЗИДЕНТА (АУДИО)

 

 

“Борисов се опитва да прехвърля отговорността за подслушването на друг, както прави винаги. Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали”, каза още Радев.  Той е категоричен, че премиерът използва службите за свои политически цели. “Указва на прокуратурата кого да размаже, дори полицията е впрегната да респектира несъгласните българи”, възмути се още Радев.

 

 

Радев обвини Борисов, че се опитва да скрие скандала с подслушването, заплаши го със служебен кабинет (видео)

 

 

Президентът се оплака, че “в безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство”. “За съжаление, въпреки 20-годишния престой във властта, методите на министър-председателя издават битието му от началото на Прехода”, атакува президентът. По думите му, “ако някой трябва да се страхува от оставането на власт, това е самият г-н Борисов”.
 

 

“ИМА ВИСОКА СТЕПЕН НА ВЕРОЯТНОСТ РУМЕН РАДЕВ ДА Е СЪПРИЧАСТЕН КЪМ ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ”, ОБЯВИХА ОТ ПРОКУРАТУРАТА

 

 

Радев обвини Борисов, че се опитва да скрие скандала с подслушването, заплаши го със служебен кабинет (видео)

 

“Скандалите, кризите, разкритията за гранд корупция, растящото недоволство, ежедневно разголват управленското му безсилие и зависимости. Но драмата на г-н Борисов е, че осъзнава факта, че този път номерът с пречистване чрез подаване на оставка най-вероятно няма да мине. Защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението му. Затова напълно разбирам и неговата растяща нервност”, завърши държавният глава.
 

 

 

Източник: Дарик

Видео: Novini.bg
 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции