<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=86661" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зуека и Геро: ...

Радев отговори на критиките на Борисов и гласува машинно (видео)

04 Април 2021
0 2463

Президентът Румен Радев обяви, че днес е гласувал “срещу разпада на държавността, срещу беззаконието и корупцията”.

След като упражни правото си на глас той коментира пред медиите, че от години гласува в една и съща секция, но за пръв път е видял толкова много хора, което, според него означава, че българите са ангажирани към изборите.

Борисов отново критикува Радев за датата на изборите, след като гласува в Банкя (видео)

По повод съвпадането на изборния ден с католическия Великден, което стана с негов указ, той коментира, че изборите е трябвало да бъдат много по-рано – през миналата година. Тогава в страната имаше много протести, които Радев подкрепи. “Хаосът щеше да бъде избегнат, животът на мнозина спасен, а хиляди семейства и фирми щяха да бъдат спасени от фалит”, каза днес той.

По-рано премиерът, който гласува в Баня, разкритикува президента заради датата на изборите. По неговите думи, вотът е трябвало да се състои седмица по-късно.

“Да вземем съдбата си в свои ръце. Изборите са първа стъпка за връщане към нормалността, връщане на законите и правилата, осъзнаване на силата на колективното действие”, каза държавният глава Румен Радев.

Той призова всички пълнолетни граждани да гласуват “иначе историята ще ни прати на поправителен по демокрация”. Прогнозира, че следващото правителство ще има много работа по тези теми.

Видео: “Дневник”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции