Следва: Все се намира...

Развод по български между Кадиев и БСП

25 Септември 2015
0 4386

След дълго и тежко боледуване членството на Георги Кадиев в БСП приключи партийният си път. Повод за това беше самоволната му кандидатура за кмет на София, която накара червения хор да изпее в един глас: "Край на другаруването!”

 

СоциаУистите на МихаиУ успяха да отлъчат блудният син от втори опит. Първият беше преди три месеца, когато бившият вече другар и настоящ господин Кадиев внесе на своя глава законопроект за агитация на майчин език по време на избори. Тогава само два гласа спасиха червеното му членство.

 

"Аз мисУя, Зуек, че социаУистите даже много закъсняха – господин другарят Кадиев отдавна реве за уволнение", казва Рачков.

 

"Така е – трябваше да му вдигнат червения картон още  когато публично се разграничи от кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС", отвръща Зуека.

 

Поредният пирон в ковчега на дружбата “Кадиев – БСП” беше неприкритата симпатия “Кадиев – Първанов”. Така с упорит труд и постоянство Георги Кадиев събра в партийния си актив достатъчно черни точки, за да сложи точка на партийното си членство. Най-новият сирак на партията обаче бързо намери приемно семейство.

 

Труден е пътят до пустия кокал, защото е постлан с хиляди компромиси със съвестта…

 

Златен скункс за Георги Кадиев

 

Правилният говор на Георги Кадиев

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции