<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74241" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чуйте разказ...

Разгневена жена потроши цял щанд с бутилки алкохол след искане да спазва социална дистанция (видео)

24 Септември 2020
0 2258

Видео от инцидент, станал в магазин в град Лингфийлд, графство Съри в Англия, показва как разгневена жена крещи на персонала и в пристъп на ярост събаря лавиците с бутилки вино на пода, пише DailyMail.

Според служители повод е дало изискването към нея да спазва еднопосочно движение като част от мерките срещу разпространението на Covid-19. В края се вижда, че жената напуска помещението, оставяйки след себе си купища натрошени стъкла и локви от вино.

Служителка на магазина, пожелала да остане анонимна, споделила, че клиентката била много ядосана и започнала да крещи на нея и колегата ѝ през през прозрачната преграда.

Жена изхвърли покупките от количката си, ядосана от изискването да носи маска в супермаркет (видео)

“Тя започна да блъска по преградата и да рита щанда отдолу преди да се втурне към рафтовете с алкохола и да разхвърля със замах бутилките по пода, пръскайки ги на парчета”, допълнила продавачката.

По данни на местни организации повече от 23 собственици и управители на хранителни магазини са поискали от премиера на Великобритания Борис Джонсън протекции за работниците в сферата, които срещат агресивно поведение и прояви на насилие от страна на клиентите.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции