<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=65864" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Северна Маке...

Редкият шанс Борисов да те управлява и спасява (видео)

04 Юни 2020
0 5856

Ние сме онова късметлийско поколение, което ще остане в историята, като най-обгрижваното, най-спасяваното, защото процъхтяваме вече 10 години под опеката на банкелийския Батман – Бойко Борисов.

Неговата джипка обикаля по пресни, пресни магистрали, за да спасява народа, по негови думи, от миграцията, от коронавируса, от собствената му недалновидност.

А кой ще спаси спасените от спасяването на спасителя, на този въпрос ще си отговорим на следващите избори.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • shadow

    08 Юли 2020

    На Ганьо и раята им е добре така да ги управлява една сложна личност в проста обвивка. Толкова са наплашени от комунистите че ако дойдат пак ще има Виденова зима. Турците, че пак ще им връщат българските имена. И така кучетата си лаят а кервана си върви....върви ама към дъното. Защото рано или късно балона се пука. На всеки 40-50 години. Така се спука царския балон на Борис< така се спука и соц-комунистическия на Бай Тошо така ще се спука и на Боко и сие. Важното е да ни разделят за да могат да владеят. И все сме разделени. На русофили и русофоби. На червени и сини. На Левскари и цесекари. На бедни и богати. Но раята защо да си разваля рахатлъка? Нали има един комат хляб с парче салам. Пие си ичкията и пей сърце.....

Покажи всички Скрий

Реакции