<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=81180" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съветници на ...

Режисьорът на “Борат 2” обясни какво е станало по време на скандалната сцена с Джулиани и Мария Бакалова (видео)

07 Януари 2021
0 3334

Режисьорът на култовата сатира “Борат 2” с участието на бургазлийката Мария Бакалова Джейсън Уолинер ракри подробности около скандалната сцена между Бакалова и адвоката на Доналд Тръмп и бивш кмет на Ню Йорк Руди Джулиани.

Българката играе във филма 15-годишната дъщеря на казахстанския журалист Борат. Във въпросната сцена Бакалова се представя за консервативна телевизионна журналистка, която иска интервю с Джулиани. След разговора им, Джулиани се опитва да я хване за ръка, да ѝ направи комплимент и да я заведе в спалнята.

Адвокатът на Тръмп бе забъркан в скандал с българката Мария Бакалова в сцена от новия “Борат

“Бях добре скрит в контролната стая и гледах през цялото време през скритите камери, разположени в стаята за интервюто. Саша Барън Коен се бе напъхал в тайна ниша в тоалетната, която бяхме изградили специално за случая и чакаше съобщение от нас, понеже нямаше как да следи действието”, сподели Уолинер.

“Нямахме пряка връзка с Мария, но можехме да си пишем със Саша, за да го призовем да изскочи от прикритието си в подходящия момент”, допълни режисьорът и призна, че секунда забавяне или избързване би направило невъзможна сцената.

След това героинята на Бакалова сваля микрофоните, адвокатът е на леглото и тя слага ръце в панталоните му. Сцената бива прекъсната от Борат, който нахлува в стаята, облечен в розово бельо и казва на Джулиани: „Тя е на 15, твърде стара е за теб“.

“Направихме пробив и с решението да пуснем количка за рум-сервиз, в която напъхахме Саша преди появата му в този абсурден костюм… Нека да кажа, че Руди изобщо не заподозря нищо през цялото време, радарът му не отчете капана, който му се готви.”

“Всичко стана, както го виждате във филма: той я докосна по рамото, поиска телефонния ѝ номер, седна на леглото и прокара ръка по гърба ѝ ниско долу. А ние през цялото време гледахме и си казвахме: “Боже, Господи! Боже, мой!”

“Челюстта ми се удари в пода. Това беше един от онези моменти, които никога не забравяш. И тогава казахме: „Добре, Саша, мисля, че е време да влезем сега.”

Адвокатът и съветник на Тръмп се обяви против сцената и сподели своята гледна точка. Той написа в Twitter: “Видеото на “Борат” е пълна измислица. Ако Саша Барън Коен намеква друго, той е лъжец.“

Дъщерята на Борат вдигна скандал на български в шоуто на Джими Кимъл (видео)

Мария Бакалова е учила в Националното училище за изкуствата в Бургас, а след това е приета в НАТФИЗ в класа на Иван Добчев. Участва във филма “Бащата” на Петър Вълчанов и Кристина Грозева, получил голямата награда “Кристален глобус” на международния кинофестивал в Карлови Вари. А също и в “Трансгресия”, за който получава наградата за най-добра актриса на фестивала в Торонто.

Източник: LadBible

Видео: YouTube/nonoo

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции