Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Режисьор натъпкал кондом в устата на Мира Сорвино на младини
Режисьор натъпкал кондом в устата на Мира Сорвино на младини
07-12-18
добавено
1432
прегледа

Актрисата Мира Сорвино обяви, че на 16-годишна възраст при прослушване е била нападната с презерватив от кастинг режисьор, предаде The Guardian.

 

Звездата, взела „Оскар“ за ролята си във филма "Могъщата Афродита", разкри историята в интервю за Hollywood Foreign Press Association.

 

Като тийнейжърка тя участвала в прослушване за филм на ужасите, когато ситуацията излязла от контрол.

 

"Като погледна назад в кариерата си, осъзнах, че при едно от първите ми прослушвания, когато бях на 16, бях напълно неподходящо третирано от режисьора по кастинга. За да ме уплаши за една сцена от онзи филм ужасите, той ме завърза на един стол, удари ми ръката, а аз бях на 16 години, а после ми запуши устата и аз бях напълно съгласна, защото се опитвам да се уплаша за сцената. "

 

„И в края на краищата той извади от устата ми това, с което я беше запушил, и каза "извинявай за профилактиката" – беше ми затворил устата с презерватив. Бях прекалено млада дори да познавам, слава Богу, вкуса на презерватива. Беше толкова неуместно и какво, по дяволите, правеше кастинг режисьор с презерватив в джоба на прослушване?

 

Сорвино си спомня и за "един голям режисьор", който по думите ѝ, "има Оскари", и е известен със своя "профил на борец за справедливост", който в края на прослушване ѝ казал: "Знаеш ли, че докато те гледам, умът ми не може да спре да пътува от артистичните възможности до сексуалните".

 

Преди време актрисата излезе със своя история за скандалния продуцент Харви Уайнстийн, твърдейки, че я е подлагал на сексуален тормоз. По-късно режисьорът Питър Джаксън разкри, че Уайнстийн го посъветвал да не ѝ дава роля във "Властелинът на пръстените", понеже трудно се работело с нея.