<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91814" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Протестиращи...

Реклама на Coca Cola с Роналдо от 2008-ма стана вайръл след жеста му на Евро 2020 (видео)

17 Юни 2021
0 7158

Фенове взеха на подбив суперзвездата на португалския футбол Кристиано Роналдо като припомниха стара реклама на Coca Cola, в която играчът се състезава за капка от “безценната” напитка, припомня TheIndependent.

Острието на “Ювентус” и националния отбор на Португалия яхна гребена на вълната с ексцентричния си жест, премахвайки две бутилки “Кока Кола” от масата за пресконференции преди мача от Евро 2020 срещу Унгария. Милиони фенове се възхитиха от смелата му постъпка, но това трая твърде кратко.

Кристиано Роналдо импулсивно направи антиреклама на един от основните споносори на Евро 2020 (видео)

Във въпросния спот от 2008-ма година звездата, която краси кенче от най-популярната газирана напитка, придобива изключителни способности, след като поглъща няколко капки от течността преди състезание. Разбира се, това става посредством инцидент, но узнавайки изключителните качества на напитката, Роналдо се втурва с невероятен хъс и майсторство, каквито всички ние познаваме от изявите му на терена, за да спечели още от безценната “Coke”. С невероятни финтове и устрем Роналдо отбелязва бляскав гол и гордо показва фланелката си с цветовете на популярния бранд.

От Coca Cola отговориха на неволната антиреклама на Роналдо, a акциите им се сринаха след постъпката му

Роналдо многократно е заявявал, че не харесва подсладените газирани напитки. По думите му той се отнася към тялото си като към “храм”, благодарение на което е в завидна физическа форма за годините си.

В края на миналата година нападателят на “Ювентус” и националния отбор на Португалия публично се възмути от режима на сина си Кристиано-младши, оплаквайки се, че момчето умишлено консумира вредни храни и напитки, наблягайки именно на “Кока-Кола” и “Фанта”.

YouTube обаче и тук опроверга позата на португалската звезда, като припомни официална реклама на KFC от 2013 година, предназначена за арабския пазар, отговаряйки с пържени пилешки хапки на тезите му за здравословното хранене.

Жестът на Роналдо от преди дни бе подет и от друг футболист на Евро 2020. Френският национал Пол Погба премахна бутилка “Хайнекен” – друг от официалните спонсори на първенството, с което демонстрира, че той, който е мюсюлманин, не близва и капка алкохол.

И Погба влезе в разпра с рекламодатели на Евро 2020, махна бутилка “Хайнекен” (видео)

Впоследствие обаче стана ясно, че въпросният “Хайнекен” е с 0% алкохолно съдържание. Акцията на Погба обаче съще бе оценена в мрежата, но не така отривисто, както тази на далеч по-именитият му колега.

Източник: TheIndependent

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции