Рекордните над 1,1 милиона зрители гледаха старта на осми сезон на „Като две капки вода“ (видео)

25 Февруари 2020
49 2981

Рекордните дад 1,1 милиона зрители гледаха старта на осми сезон на „Като две капки вода“. Това показват данните на независимата международна пийпълметрична агенция “Nielsen Admosphere Bulgaria”. Първият епизод от едно от най-харесваните развлекателни предавания в българския телевизионен ефир е привлякъл 44,5% от зрителите в активна възраст, като резултатът е с над 2,5 пъти повече от този на втората по гледаемост телевизия по същото време. 

 

 

 

Данните категорично регистрират още, че снощният старт на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“ е най-предпочетеният от 2014 г. насам сред аудиторията в активна възраст. В платформите на NOVA Broadcasting Group шоуто е генерирало над 135 хиляди видеогледания.

 

 

ТОП 3 НА НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕВЪПЛЪЩЕНИЯ НА ЗУЕКА И РАЧКОВ В “КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА” (ВИДЕО)

 

 

 

 

За първи път в историята на шоуто осмият сезон на „Като две капки вода“ представя девет участници – Фики, DARA, Димитър Маринов, GALIA, Луна, Маги Джанаварова, Тото и двамата, избрани от зрителите чрез онлайн-гласуване – Антоан Петров и Георги Симеонов. Към Хилда и Димитър Ковачев-Фънки в журито се присъедини и обичаният актьор Юлиан Вергов, който направи успешно дебюта си като оценяващ участниците в шоуто.

 

 

 

 

Победител в първата вечер на превъплъщенията стана Фики Стораро с имитацията си на Стиви Уондър. „Благодаря на уважаемото жури и публиката. За мен е чест!“ сподели развълнуваният Фики след изпълнението, което можете да си припомните във видеото горе. 

 

 

 

 

„Бутонът на късмета“ отреди в първия ден от предстоящата седмица GALIA да влезе в образа на Missy Eliot, a Луна да демонстрира умения в кънтри звученето като Доли Партън. Тото ще влезе в първия си женски образ с Pink, а Георги Симеонов-JJ ще изпълни един от най-новите хитове на Tones and I. Любопитно ще бъде и предстоящото превъплъщение на Димитър Маринов в образа на легендарната Йорданка Христова, а Антоан ще бъде самият Маги Халваджиян. DARA ще изпита уменията си в народното пеене като Николина Чакърдъкова, а победителят от седмицата Фики ще се впусне в латино ритмите на Дженифър Лопес.

 

 

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции