Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Ремонтираната наскоро ул. "Солунска" в София заприлича на плавателен канал (видеo и снимки)
Ремонтираната наскоро ул. "Солунска" в София заприлича на плавателен канал (видеo и снимки)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
06-24-19
добавено
4308
прегледа

Във фейсбук-страницата "Спаси София" се появи видео от днес, в което се вижда, че неотдавна ремонтираната срещу сериозна сума централна столична улица "Солунска" е залята с вода, която видимо никъде не се оттича. През последното денонощие над столицата се излизват сериозни количества дъжд, но най-малкото очакваме точно най-скоро ремонтираните улици да заприличат на плавателни канали.

 

 

"Честита да ни е ремонтираната ул. Солунска. Барабар с линейните ѝ отводнителни, вградени в самите бордюри. Всичко е #HUBAVO", пишат от "Спаси София".

 

 

 

На фейсбук страницата на Mediapool  също се появи видео от наводнението на ключовата софийска улица.

 

 

 
Софийската ул. "Солунска" се наводни

Част от ремонтираната наскоро столична ул. "Солунска" се превърна в езеро след проливния дъжд в София. Това създаде проблем за пешеходците, шофьорите и хората от съседните магазини, към които се насочва водата, след всяко преминаване на автомобил през "езерото".

Posted by Медиапул on Monday, June 24, 2019