Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Репортери търсят сензация на Йордановден (видео)
Репортери търсят сензация на Йордановден (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
01-06-20
добавено
86143
прегледа

Големите телевизии определено имат слабост към изконните традиции, българщината и показването на едно и също всяка година.

 

Днес немалко важни тема от света и България бяха рязко прекъсвани заради живи включвания от Калофер, където се виеше леденото хоро.

 

Репортерите обаче успяха да качат шоуто на едно качествено ново ниво, като показаха предложение за брак, от което жената беше изненадана, въпреки, че датата за сватбата е вече известна; разреваха дете... отново; пържиха мекици. Изобщо, превърнаха Йордановден в своеобразен Марди Гра, край ледените води на българския Ню Орлеанс – Калофер.

 

С такива телевизионери, може да не научим дали ще има Трета световна война например, но със сигурност ще наблюдаваме еволюцията на традициите в празник на телевизионното зрелище.

 

Честито Богоявление!