Следва: Полицейска г...

Репортерка на CNN беше обрана по време на живо предаване от въоръжен с нож мъж (видео и снимки)

01 Юли 2020
0 2757

Кореспондентка на CNN в Бразилия бе нападната от въоръжен с нож мъж в Сао Пауло по време на живо включване, като двата ѝ мобилни телефона бяха откраднати.

Бруна Маседо била със снимачния си екип в града, за да отрази придошлите води на река Тете след продължителните поройни дъждове, заляли тази част от страната. Докато предавала на живо недалеч от моста “Бандейрас”, към нея се приближил мъж с качулка с вид на клошар.

В записа се вижда как Маседо кимва на мъжа в очакване, че той ще иска да каже нещо, но внезапно се втрещява и започва да отстъпва назад, подавайки му мобилния си телефон. В този момент сигналът от камерата прекъсва.

Репортер на bTV попадна в комична ситуация сред протестиращи афроамериканци в САЩ (видео)

Впоследствие журналистката е предала на обирджията и втория си телефон, преди той да напусне местопрестъплението. За щастие Маседо се върнала в офиса на CNN невредима, само с цената на личния си и служебния ѝ телефон.

Водещият на предаването обявил по-късно пред местен вестник, че никой от екипа не могъл да схване какво се случва, тъй като мъжът изглеждал като бездомник и се държал не съвсем адекватно.

“Тя бе истински изплашена след инцидента, но за щастие няма никакви наранявания”, споделил той.

Полицейска граната удря по ръката репортерка при живо включване от протестите в САЩ (видео и снимки)

Инциденти с репортери по време на живи предавания сме ви показвали и друг път. Така например, репортерка бе ударена от полицейска граната по време на отразяване на протестите на “BLack Lives Matter” в Сиатъл, САЩ.

Плеснаха репортерка по дупето на живо в ефир (видео)

А друга нейна колежка бе плесната по дупето от непознат бегач, докато отразява на живо в ефир благотворителен маратон в Савана, Джорджия. 

Източник: LadBibble

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции