<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=89253" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хан Апарух е ...

Репортерът ни Виктория Симеонова спечели „Зелено перо“ за свое разследване (видео)

15 Май 2021
0 1407

За 11-та поредна година b2b media награди най-зелените компании на България. В една от специалните категории „Зелено перо“ награда получи и нашият репортер Виктория Симеонова за разследването на депо за строителни отпадъци „Враждебна“, в което се изхвърлят и тонове пластмаса. Можете да си припомните материала:

РАЗСЛЕДВАНЕ: Изхвърлят тонове пластмаса в депо за строителни отпадъци? (ЧАСТ 1)

Камиони изсипват нерегламентиран пластмасов боклук под носа на Столичния инспекторат (ЧАСТ 2)

Вижте какво се случва с депото във Враждебна след намесата на “Господарите” (ЧАСТ 3)

Сред отличените в категория „Зелено перо“ е и Николай Марченко от Биволь за свои материали на еко теми. Наградата „Зелена медия“ получи БТВ за инициативата „Да изчистим България“, която вече е част от „Добрият пример“. Посмъртно наградата „Зелена личност“ беше присъдена на алпиниста Атанас Скатов, който е бил сред патроните на конкурса още от създаването му. Над 50 компании бяха отличени за своите зелени инициативи и проекти, а пред камерата на оператора ни Димитър Енчев организаторите изразиха надежда все повече бизнеси и институ-ции да водят по-природосъобразна политика.

Това не е първо журналистическо отличие за нашия репортер Виктория Симеонова. По-рано тази година тя беше отличена от Българския пациентски форум с награда „Даниела Сеизова“ за материалите си на медицинска тематика. Спечели отличие и от конкурсите „Валя Крушкина – журналистика за хората“ и „Див кестен“. Пожелаваме й още много успехи занапред!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции