<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=80326" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво се случ...

Репортер на „Господарите“ с отличие от конкурса за журналисти „Валя Крушкина“

18 Декември 2020
0 423

Репортерът на „Господарите“ Виктория Симеонова е отличена в категория „Журналист-надежда“ на деветия конкурс „Валя Крушкина – журналистика за хората“ 2020. Материалът, с който е номинирана, е Бургаските общинари убеждавани да гласуват ЗА „Сараите на Доган“ да станат частен терен?  Можете да си го припомните във видеото по-горе.

Конкурсът се организира от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ за девета поредна година. В тазгодишното му издание са били номинирани общо 106 материала на 52 журналисти, разделени в четири категории. Те са оценени от компетентно жури, в чиито състав влизат журналисти от различни медии: Мария Чернева от БНТ, Росен Цветков от bTV, Силвия Великова от БНР, Николина Димитрова – Bulgaria ON AIR, Владимир Йончев – OFF News, Стояна Георгиева – Mediapool и Петьо Цеков от вестник „Сега“.

Големият победител в тазгодишното издание на конкурса е Добромир Иванов от bTV. В категория „Журналист-надежнда“ за отличието са били номинирани общо 25 материала, от които са излъчени победителите – Татяна Йорданова от БНТ и Владислава Тричкова от НОВА и техните подгласници – нашият репортер Виктория Симеонова и Елица Симеонова от „Свободна Европа“. В категория „Електронни медии“ победител е Мария Ванкова от bTV в „Електронни медии“, а нейни подгласници са Ивайло Везенков от „Свободна Европа“ и Десислава Ризова от bTV. В категория „Пишещ журналист“ голямото отличие е за Спас Спасов от „Капитал“ и „Дневник“, а негови подгласници са Николай Стайков от „Антикорупционен фонд“ и Мариета Димитрова от „Благоевград НЮЗ“, която познавате и като кореспондент на „Господарите“ за Благоевград. В категория „Снимащ журналист“ победител е Мирослав Михайлов, следван от Теодора Бързакова на второ място.

Това е поредно признание за работата на екипа на „Господарите“ тази година, след като Вики беше финалист в конкурса за зелена журналистика „Див кестен“.

Репортер на “Господарите” е финалист в конкурс за зелена журналистика (видео)

През октомври два материала на gospodari.com бяха сред номинираните за наградите за Биоразнообразие:

Два материала на “Господарите” са номинирани за годишните награди на фондация “Биоразнообразие” (видео)

Благодарим на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ за честта да бъдем сред отличените в организирания от тях конкурс и си пожелаваме още много успехи!

Отличеният материал на Виктория Симеонова можете да си припомните във видеото по-горе!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции