Следва: Снимки от 1918 ...

Репортер се включи без панталон в телевизионно предаване на живо от вкъщи (видео и снимки)

30 Април 2020
0 1868

Репортер на „Добро утро, Америка“ се включи на живо в предаването от дома си като бе пропуснал преди това да си обуе панталона, пише LadBible.

Във време на пандемията от коронавирус, онези от нас, които могат да работят от къщи се чувстват истински късметлии, че могат изобщо да работят. Новите обстоятелства обаче крият и нови рискове от провали, какъвто е случаят с репортера Уил Рийв по време на живото му предаване.

В една от водещите сутрешни новинарски програми на САЩ, мъжът представял съвсем сериозната тема за аптеки, които ползват дронове, за да доставят рецепти на възрастни хора във Флорида с цел да се избегне физическия контакт с пациентите, но не си давал сметка, че с поведението си предлага щедър материал за друг тип новина.

“Какъв е иновативният високотехнологичен подход при бързото предоставяне на лекарствата на хората, който същевременно насърчава социалното дистанциране? Дронове!” – произнесъл с доволна усмивка журналистът, преди да се обърне към водещата на новините в студиото.

Добре композираният кадър на камерата, представящ Рийв в делови вид, облечен със сако и риза, не успява да прикрие голите бедра на мъжа, седнал удобно върху домашен стол.

Дори несъобразителността на журналиста да бе убегнала от вниманието на зрителите, то сцената пак би добила съмнителен отзвук от сконфузения поглед на водещата, когато Рийв се обръща към нея. Не само тя обаче реагира на гледката. В Twitter веднага се появиха коментари и шеги по адрес на журналиста.

Онлайн потребител възкликна: “Хей, я дайте поне едни бермуди на моя приятел!”

Друг пък реагира, че “е твърде много да се очаква от един репортер да носи и панталон.”


Плеснаха репортерка по дупето на живо в ефир (видео)

По-късно самият Рийв обясни в Twitter, че „се готвил за тренировка малко след включването си същата сутрин“ и приема „всякакви дизайнерски съвети от хората, които носят колан, панталон и обувки по време на работните си видеоразговори у дома“.

Водеща на новини избухна в смях като разбра с колко се увеличават социалните помощи в Русия (видео)

Във всеки случай той би могъл да погледне на инцидента от смешната му страна и да се настрои психически за порция неудобни въпроси, на които да отговори следващия път, когато се появи на живо в „Добро утро, Америка“.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции