<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46255" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Експерт по ан...

Ресторант предлага хранително изживяване от друго измерение (видео и снимки)

31 Декември 2019
0 6603

Ресторант "Интерстелар" в Мексико сити създава усещането у посетителите, че се хранят под звездите, виждаме от снимките на My Mothern Met.

 

 

Ресторантът приканва посетителите си да вечерят под звездите, докато са на закрито. Вдъхновени от необятните възможности на Вселената, дизайнерите са пресъздали декор от едноименния филм на Кристофър Нолан с помощта на 250 000 ЛЕД лампички, пръснати по вълнообразния таван и по стените.

 

 

""

 

 

""

 

 

""

 

 

ГРАФИТИ-АРТИСТ ПРЕОБРАЗЯВА ЦИМЕНТОВИ БЛОКОВЕ В УНИКАЛНИ ТРИИЗМЕРНИ ТВОРБИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Деликатните светлинки са поставени на черен фон, който се простира от пода до тавана. Ослепителният контраст между черно и бяло създава преживяване, което пренася посетителите в мигаща страна на чудесата. Ефектът е подсилен от местата за сядане с маси, които отразяват огледално звездния балдахин на тавана, като създават илюзията, че звездите нямат край.

 

 

""

 

 

""

 

 

""

 

 

Удивителният декор е разработен от три архитектурни фирми. Дизайнът на пространството въвежда темата за отвъдното още при входа на ресторанта, където посетителят се изправя пред етажерка с висящи във въздуха текстове. По този начин ресторант "Интерстелар" създава в гостите си усещане за безтегловност още от вратата.

 

 

""

 

""

 

""

 

 

ХУДОЖНИК ПРЕДСТАВЯ АПОКАЛИПТИЧНО БЪДЕЩЕ С ПОЗНАТИ АНИМАЦИОННИ ГЕРОИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

 

 

Източник: My Mothern Met

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции