Следва: Откриха живо ...

Родители принуждават 3-годишната си дъщеря да се тъпче с храна в онлайн-видеа за пари (видео)

26 Август 2020
0 2891

Китайско семейство бе обвинено, че принуждава 3-годишната си дъщеря да участва в онлайн видеа с ядене на храна с цел печалби, пише DailyMail.

В интернет са се появили видеа и снимки, на които се вижда, че малко китайче с псевдоним Пей Куи вече страда от наднормено тегло вследствие на непрестанното поглъщане на различни блюда пред камерата.

Родителите на малката Пей Куи, които качват съдържанието в специализиран сайт през видеоканал, са подложени на критики от милиони разгневени потребители затова, че „злоупотребяват с дъщеря си“ и „я използват като дойна крава за пари“.

Голяма част от видеоклиповете на Пей Куи са много популярни, като един от тях има над 550 000 гледания.

Духовете се разбуниха, когато на мнозина от зрителите започнало да им прави впечатление, че теглото на Пей Куи е много над нормата за възрастта ѝ.

Появили се множество сигнали и блокирания на видеа в сайта, което впоследствие довело до това видеоканалът им да бъде премахнат от сайта.

В отговор родителите на Пей Куи отхвърлят обвиненията, че са увредили дъщеря си и настояват, че тя се радва на добро здраве и записва видеата за забавление.

Майката на момичето твърди, че публикува не само видеа, в които дъщеря ѝ яде, но и такива с танци и игри.

“Печалбите ни са нищожни”, заяви пък бащата. “Едва няколкостотин юана, които са от значение само за нас.”

От Федерацията на китайските жени са инициирали разследване по случая. Клон на организацията в Гуанджоу, южен Китай, се е заел с разследването.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции