Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Роми опустошават гробища на Архангелова задушница (видео и снимки)
Роми опустошават гробища на Архангелова задушница (видео и снимки)
Вземи EMBED
Loading the video...
11-04-18
добавено
17493
прегледа

Смирението в гробищните паркове към паметта на мъртвите е само едно от лицата на вчерашната Архангелова задушница. Това стана ясно от свидетелствата на граждани, които показаха и другата страна на монетата, пише  dir.bg.

 

 

 

Няколко публикации във Фейсбук групата "Забелязано в София" приложиха снимки и видео как, след като опечалените са напуснали гробищата, на място нахлуват орди от деца и плячкосват оставеното от опечалените. Снимките са направени в Самоков, а къде точно е заснето видеото, не се разбира.

 

 

 

Кадрите предизвикаха вълна от негодувание сред потребителите на социалната мрежа. Един след друг те се надпреварват да разказват, че са виждали такива гледки не само в София и в Самоков, но и на много други места.

 

 

Намират се и жалостиви хора. Те обръщат внимание, че от глад човек е способен на всичко. Обяснението им предизвиква крайно негативна реакция. Повечето потребители са на мнение, че става дума за циганска мафия, която използва децата си за подобен тип организирани акции.

 

 

Основните обвинения са към охраната на гробищните паркове, която позволява подобни грозни гледки.

 

Източник: dir.bg