Следва: Ромчета се га...

Роми тормозят и бият коне във варварско състезание с теглене на каруци (видео и снимки)

30 Юни 2020
55 4304

Видео, публикувано във Facebook/ Plamen Danailov показва брутална сцена на жестокост към две кончета, които са привързани да теглят скачени каруци в срещуположни посоки, за да се определи победителят.

Състезанието, което очевидно за тях е форма на забавление, но би могло и да е игра със залози, продължава над 3 минути, в които двете животни биват дърпани и удряни, за да теглят по-силно каруците, с цел да преминат линия, отвъд която единият впряг се счита за победител.

Ромчета се гаврят с куче, карат го да тегли каруца и го малтретират за забавление (видео и снимки)

Видеото е публикувано в профила на Plamen Danailov като живо излъчване в неделя, 28 юни, но не става ясно къде се случва извратеното състезание.

В един момент отборът “вляво” взима преднина и кончето на другия отбор пада на паважа по корем, което предизвиква “конярът” да започне да го налага с кожен ремък, докато се изправи обратно на крака и започне отново да тегли товара от две каруци плюс теглещ с пълни сили в обратна посока кон.

Варварското деяние, както изглежда от кадъра, не е изключение, а по-скоро рутинна игра с вероятни ясни правила, които зрителите и участниците – възрастни и деца в неизвестна ромска махала, внимателно съблюдават.

Роми бият брутално коне с пръчка, за да теглят тежък бетонен блок на Тодоровден (видео 18+)

Апелираме към онези от зрителите, които знаят повече за мястото на действието или познават участниците в това жестоко деяние, да ни сигнализират, за да помогнем да бъдат разкрити и наказани от органите, за да се спре това и подобни на него издевателства над беззащитни животни.

Източник: Facebook/ Plamen Danailov

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции