<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=97312" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Коронавирус: ...

Ромка вдигна скандал на Бойко Борисов при обиколката му по селата: “Къде са тез пари?” (видео)

23 Август 2021
1 70494

Жена от ромски произход нападна екс-премиера Бойко Борисов с гневни въпроси по време на обиколката му с кмета на Долни Чифлик в село Гроздьово, Варненско.

Всичко вървеше добре, докато Борисов изтъкваше предимствата на предишното управление и “наследството” което кабинетът Борисов-3 е завещал на служебното правителство. Тогава изневиделица на “позитивното мероприятие” се появи жена, която настоя да ѝ бъде отговорено на въпроса: “къде са тез пари?” при положение, че къщата, в която живее тя, а и съседите ѝ са без ток, а парите за детски надбавки не стигат дори за чифт маратонки на дете, за да ходи с тях на училище.

Смутен от тези въпроси Борисов, който иначе изглеждаше готов да инспектира въпросната улица “Рила” 7, мина в контраатака, като насочи жената към служебния премиер Стефан Янев и президента Радев.

В пост във “Фейсбук” по-късно Борисов декларира:

“Хората в Гроздьово и Долни Чифлик са доволни, че благодарение на правителството и местната власт от ГЕРБ в общината им има десетки обновени пътища и публични сгради. Ние ще продължаваме да градим, защото за разлика от опонентите ни, можем да носим отговорност.”

Ромка вдигна скандал на Бойко Борисов при обиколката му по селата: &#8220;Къде са тез пари?&#8221; (видео)

Вижте целият скандал, разиграл се пред погледите на делегацията и събралото се множество гроздьовчани!

Видео: FB/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • NenoEr

    23 Август 2021

    А бе, боклук, Има ли случай когато да кажеш, че ТИ си виновен. Все друг е. Сега прехвърли за кой ли път вината на служебния премиер. Долна мръсна твар!

Покажи всички Скрий

Реакции