<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=66797" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Божков задад...

Румен Радев за “аудиото с премиера”: Ако не проверим дали гласът е на Борисов, чужди служби ще го проверят (видео)

16 Юни 2020
0 3423

Президентът Румен Радев коментира аудиозаписа, изтекъл миналата седмица, в който глас, удивително приличащ на този на премиера, обсъжда по доста скандален начин актуални теми за времето, в което е направен.

Целият запис, както и отговора, пуснат няколко часа по-късно във фейсбук-профила на Борисов, можете да си припомните тук:

Oфициалният профил на Бойко Борисов излезе с отговор на “аудиото с премиера” (видео)

„Демонстративното нежеланиe на г-н Борисов да се провери автентичността на записа е най-малкото странно, защото тук не става въпрос просто за г-н Борисов, а за министър-председателя на България, става въпрос за държавата ни, която е дълбоко дискредитирана“, каза днес Радев пред репортери. От своя страна в свое изказване по темата вчера министър-председателят заяви, че записът е фалшив. Вижте и още от коментара му:

Борисов за “аудиото с премиера”: Няма лоша реклама, това ме прави по-силен (видео)

“Ако г-н Борисов и неговият кръг твърдят, че записът е фалшив, то този фалшификатор трябва да бъде незабавно установен и най-строго наказан. Ако ние бавим експертизата на записа, то чуждите служби ще я направят за нуждите на своите правителства“, коментира още държавният глава.

Радев определи записа като „груба, брутална атака срещу българския парламент, срещу нашето европейко развитие”. Обяви също, че „демонстрира арогантност, авторитаризъм и порочен стил на управление“.

Видео: bТV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции